top of page

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ

busch .jpg.png

BUSCH GMBH&CO.

Engelskirchen, Germany

Компанията БУШ е един от лидерите в производството на дентални ротационни инструменти в света. С ненадминатото си качество и иновации, те доставят ползотворни решения, улесняващи значително процеса на работа и спестяващи средства в дългосрочен план. Също така безупречната бизнес етика на компанията се интегрира успешно в повече от 190 страни по света. В България ние имаме удоволствието да сме ексклузивен представител на БУШ вече повече от 15 години!

wplogo.jpg

WILLMAN & PEIN GMBH

Barmstedt, Germany

Вилман и Пайн (ВП Дентал) е немска фирма за производство на дентални материали, фокусирана основно върху производството на композити, цименти, адхезиви и материали за профилактика, зъботехнически материали. Историята на фирмата започва през 1994г. като идеята е да се обособи собствена марка на денталния пазар. Към момента фирмата дистрибутира продукцията си в над 80 страни по света.

Лого ВОКО.jpg

VOCO GMBH

Cuxhaven, Germany

В процеса на търсене на перфектните дентални материали, Воко от малка семейна фирма се превърна в една от водещите компании на световния дентален пазар. Компанията се характеризира с едни от най-иновативните и качествени продукти. Имаме честта вече повече от 20 години да сме партньори на този доказан световен бранд.

Партньори: Find a Dealer
bottom of page