top of page
Търсене

Добре дошли в новата дентална платформа - 97ДЕНТАЛ!

Актуализирано: 25.01.2021 г.

Здравейте и добре дошли в новата ни дентална платформа, целяща да повиши качеството и развитието на стоматологичните практики в България. Ако все още не сте се абонирали за нашите новини и бюлетини ви съветваме да го направите, за да не пропускате важна информация относно новостите в сферата на стоматологията, промоционални активности и новости в сферата на професионалните услуги, които предлагаме. Бихме искали с този кратък встъпителен пост да ви уведомим за различните функционалности на платформата ни, като считаме, че някои от тях ще ви бъдат особено полезни. Това беше и основната причина да създадем изцяло нова онлайн платформа, с която да бъдем още по-близо до нашите текущи и потенциални клиенти, като подобрим цялостното ни обслужване и дадем възможност на всички стоматолози на територията на България да се възползват бързо и лесно от нашите невероятни предложения директно от телефона си!

Ще изброим няколко аспекта на новата ни платформа, за да можете да прецените доколко те биха били полезни в ежедневието Ви и за да вземете информирано решение, когато избирате доставчика си на дентални материали и техника.


  1. Онлайн платформата ни поддържа собствена апликация - това означава, че можете да си изтеглите апликация на телефона, с която да контролирате денталното си снабдяване от нашия магазин. Можете да автоматизирате заявки, ако желаете да получавате даден продукт на определен период. Имате възможност да вкарате в списък всички продукти, с които работите от нашия каталог и бързо и лесно да ги заявите към наш представител, само с няколко кликвания от телефона.

  2. Платформата е максимално опростена и оптимизирана, за да пести време на клиента. Според нас времето е най-ценния актив и ако можем да спестим времето Ви за поръчка на материали, то значи сме постигнали голям успех.

  3. Целта ни е да можем да доставяме актуална и полезна информация не само свързана със стоматологията, но и с бизнес управлението, за да можете да се възползвате от нашия богат практически опит и да прилагате добри практики за собственото си развитие.

  4. Предоставяме директен достъп до някои от най-популярните марки дентални продукти на пазара. Със сигурност работите с някои от брандовете, които представляваме.

  5. Удобно снабдяване за стоматолози в отдалечени локации.

  6. Можете да поръчвате ротационни инструменти по номер и размер.


Тези и други иновативни функционалности ви очакват в платформата 97 Дентал!


Надяваме се скоро да се възползвате от нашите нови услуги и ако смятате, че те са полезни, ще се радваме да ги споделите с вашите колеги!
17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page